×

Titel

Text

DAMES   25 Euro LenteVoordeel!   HEREN

Gratis verzending binnen NL vanaf €75

Betalen met iDEAL en PayPal

Levering 1 á 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd, snel geld terug

Gratis retour in onze winkel in Baarn

Ontvang onze nieuwsbrief en volg ons!

Over ons

Comfort en mode gaan samen

De voet is het lichaamsdeel waarop u soms hele dagen staat en dat u gebruikt om te lopen. Schoenen moeten dus zorgen voor een juiste natuurlijke afwikkeling en die zo lekker lopen dat je aan het einde van de dag denkt, "oh ja, ik heb mijn schoenen nog aan". Mijn passie is om door voetkennis en voetmeting de klant de juiste schoenen te laten kiezen. U vindt altijd wel een paar dat past bij uw doel. Van sportief tot gekleed, van modern tot klassiek.

Jeroen Hof - schoenadviseur bij HOF schoenen

Innovatie en de perfecte pasvorm

In mijn winkel vind u een ruime en actuele dames- en herencollectie van de wereldbekende merken ECCO, GABOR, CLARKS en PIUS GABOR. Deze schoenmerken hebben door jarenlange innovatie en ervaring, een perfecte pasvorm ontwikkeld dat een absoluut loopgenot garandeert. Geen knelpunten en harde materialen, maar optimaal draagcomfort. Door de zooltechnologie gecombineerd met premium bovenleer en/of innovatieve materialen draagt u altijd stijlvolle schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Ervaar dat de schoenen van nu eigentijds en comfortabel zijn.

Persoonlijk advies

Heeft u schoenen in de webshop gezien, twijfelt u en wilt u advies, ik help u graag. Neem contact op via het contact-formulier of bel of mail. Wilt u liever persoonlijk advies en/of de schoenen ter plaatse passen. Dat kan! In onze winkel in Baarn kunt u alle schoenen uit de webshop uitgebreid aan uw voeten passen. Uiteraard kunt u ook daar rekenen op mijn vakkennis en persoonlijk advies op basis van uw wensen.
neem contact op  bezoek de winkel


Sinds 1902 hét adres voor uw schoenen

Laanstraat 95-97 in Baarn is al sinds 1902 hét adres voor kwaliteitsschoenen. In 1968 namen mijn ouders de winkel over en HOF schoenen werd een feit. Met enthousiasme werd modernisering in gang gezet. Zo verdwenen de gordijntjes achter de ramen en werden de openingstijden verruimd. De winkelruimte werd naar achter uitgebouwd en aan de voorkant kwamen twee grote etalages. Hierdoor verdwenen de dozen uit de winkel en kon de uitbreiding van het assortiment volledig in stijl worden gepresenteerd. De vergrote winkel werd in Baarn en omstreken het adres voor dames, heren- en kinderschoenen. Veranderingen in het retail-landschap en schoen-innovaties maakte dat mijn ouders in 1993 besloten de collectie te specialiseren door het presenteren van de uitgebreide dames- en herencollecties van ECCO, Gabor en Clarks. Daarnaast werden de etalages ingeruild voor een groot glazen schuifpui. Na mijn opleiding en werkervaring bij Manfield Shoes ben ik in 1998 bij mijn ouders in de zaak komen werken. Na een fijne en leerzame samenwerking van iets meer dan tien jaar zijn mijn ouders van hun pensioen gaan genieten. Sinds 2009 ben ik eigenaar en het gezicht in de winkel. Om ook online service aan mijn klanten te kunnen bieden lanceerde ik 2014 de webshop van HOF schoenen. Enorm trots ben ik op het feit dat 'HOF schoenen' in 2016 door het vakblad Tred verkozen werd tot één van de vijftig beste schoenzaken van Nederland.TIP van Jeroen:
Shop op maat en kies uw favoriete schoen!