×

Titel

Text

DAMES   25 Euro LenteVoordeel!   HEREN

Gratis verzending binnen NL vanaf €75

Betalen met iDEAL en PayPal

Levering 1 á 3 werkdagen

14 dagen bedenktijd, snel geld terug

Gratis retour in onze winkel in Baarn

Ontvang onze nieuwsbrief en volg ons!

Disclaimer

Hierbij verleent HOF schoenen (KvK: 32149015) u toegang tot https://www.hofschoenen.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. HOF schoenen behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.


Beperkte aansprakelijkheid

HOF schoenen spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van HOF schoenen. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met HOF schoenen. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan HOF schoenen nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.


Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij HOF schoenen. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van HOF schoenen, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.


Wijzigingen in deze disclaimer

Wij behouden te allen tijde het recht deze disclaimer te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie.


Contact

Als u vragen heeft over onze disclaimer dan kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens:

HOF schoenen
Laanstraat 95-97
3743BD Baarn
Nederland
T (035) 5413387
E info@hofschoenen.nl